Kok van de week - tonijnsalade

Kok van de week - tonijnsalade

Wil je zelf tonijnsalade maken als beleg op uw boterham:

Wat heb ik nodig?

  • 160 gr tonijn uit blik (op olie)
  • halve appel
  • halve ui
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • snufje zout en peper
  • lekker op een broodje met sla/rucola en komkommer

    Bereiding

    - Laat de tonijn uitlekken.
    - Snipper de ui.
    - Schil de appel en verwijder het klokhuis.
    - Snijd de appel in kleine blokjes.
    - Meng in een kom de tonijn, appel, ui, snufje zout en peper, Griekse yoghurt en mayonaise.
    - Bewaar de tonijnsalade in de koelkast totdat je hem gaat serveren. 
    - Smeer de tonijnsalade bijvoorbeeld op uw broodje om mee te nemen naar school, of smeer hem op een toastje met sla en plakjes komkommer.

    SMAKELIJK!

  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade
  • Kok van de week - tonijnsalade