Kok van de week - tonijnsalade
Wil je zelf tonijnsalade maken als beleg op uw boterham:
Wat heb ik nodig?
- 160 gr tonijn uit blik (op olie)
- halve appel
- halve ui
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 el mayonaise
- snufje zout en peper
- lekker op een broodje met sla/rucola en komkommer
Bereiding
- Laat de tonijn uitlekken.
- Snipper de ui.
- Schil de appel en verwijder het klokhuis.
- Snijd de appel in kleine blokjes.
- Meng in een kom de tonijn, appel, ui, snufje zout en peper, Griekse yoghurt en mayonaise.
- Bewaar de tonijnsalade in de koelkast totdat je hem gaat serveren.
- Smeer de tonijnsalade bijvoorbeeld op uw broodje om mee te nemen naar school, of smeer hem op een toastje met sla en plakjes komkommer.
SMAKELIJK!