Nieuwsbrief 08/12 TRANSLATE

Nieuwsbrief 08/12 TRANSLATE

Google translate 

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

Een nieuwsbrief gemist?
Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden onder: "ouders - nieuwsbrieven".

__________________________________________________ 

Beste ouders en kinderen

De Sint maakte Zijn belofte waar. Hij bracht heerlijke koeken en lekkere chocolademelk voor alle lieve kinderen. Voor Niene en Matea bracht hij de beloofde boeken, voor het kleuter had hij boxen vol met materiaal om motorisch bezig te zijn en voor het lager toverde Hij een bolderkar met attributen om aan outdoor learning te doen. Dankjewel lieve Sint, dankjewel Pieten voor alle hulp. Geniet samen in Spanje van een zonnige rustpauze.

De bouwwerken zijn gestart. Onze aannemers hebben beloofd om de veiligheid van de kinderen steeds hoog in het vaandel te dragen en proberen zoveel mogelijk de leveringen voor en na de schooluren te doen.

De kleuters uit K3 genoten van hun bezoek aan Bokkeslot. Dieren verzorgen, meehelpen op de boerderij en daarna zelf klaaskoeken bakken... heerlijk!

Juf Orphée is deze week op cursus naar Tallinn. Benieuwd met welke toffe impulsen zij terugkomt. Leren van anderen, levenslang leren... Top!

Volgende week is iedereen opnieuw van harte welkom op de ouderraad. Maandag, 20u in het personeelslokaal. Graag tot dan. Dank aan de ouderraad voor radio Bombastic deze week en voor de hulp aan de Sint bij het klaarzetten van het ontbijt.

Volgende week zijn alle grootouders van harte welkom in de kleuterafdeling voor een kerstfeest. Allen samen vieren, hoe leuk is dat? Daarna kunnen alle ouders een bezoekje brengen aan het Nostalgisch Kerstmarktje in de straat. Onze kinderen van het zesde voeren opnieuw een kerstspel op in de kerk. Allen welkom om 18u, om 19u en om 20u.

Het vijfde leerjaar werkte deze week rond het spijsverteringsstelsel. Benieuwd wat ze ervan maakten? Ga snel kijken naar hun kunstige invulling op de website. Echt de moeite. Wat een creatievelingen.

Deze week kregen we de melding dat bepaalde dokters moeilijk doen om een briefje te schrijven voor het toedienen van medicijnen op school. Als scholengemeenschap hebben we de afspraak om geen medicatie toe te dienen zonder briefje van de arts. We bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen aanpakken, maar voorlopig dienen we niets toe zonder geldig attest. We onderzoeken hoe we dit kunnen optimaliseren zodat kinderen de juiste medicatie op de juiste momenten en in de juiste dosis kunnen blijven krijgen. Dank voor de medewerking. Wordt snel vervolgd.

Fijn weekend en graag tot maandag.

Directeur Jo

--------------------------------------------------------------------------------