Nieuwsbrief 23/02 TRANSLATE

Nieuwsbrief 23/02 TRANSLATE

Google translate 

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

Een nieuwsbrief gemist?
Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden onder: "ouders - nieuwsbrieven".

__________________________________________________ 

Beste ouders en kinderen

De eerste week na de krokusvakantie zit er alweer op. Deze week zijn er opnieuw enkele peuters ingestapt en mochten we ook nog 2 andere kinderen verwelkomen. De inschrijvingen met voorrang zijn intussen afgelopen en nu is het uitkijken naar de nieuwe inschrijvingen voor volgend schooljaar.

De leerlingen van het zesde leerjaar hebben gisteren genoten van een toneelstuk opgevoerd door de leerlingen van het vijfde middelbaar uit Spes Nostra Heule. Een dikke proficiat aan die acteurs en actrices, het was oprecht een mooi stuk!

Onze kinderen uit het derde gingen op bezoek naar de bibliotheek. Gewapend met  de tas op zoek naar goede boeken. Ook in de klassen blijven we sterk inzetten op ons leesbeleid. We hebben heel wat mooi leesvoer, voor elk wat wils. Ook op woensdagnamiddag wordt daar gretig gebruik van gemaakt in het boeken(t)huis.

De kleuters uit K2 stapten de schoolomgeving rond op zoek naar huizen. Ik denk dat het thema bouwen voor hen wel heel duidelijk is. Maandag mochten ze de nieuwe kleutertoiletten uittesten. Eindelijk is onze sanitaire ruimte aangepast aan de hoeveelheid kleuters. Dank aan de mensen die dit voor ons gebouwd hebben.

Woensdag gaan de werken van start boven het Molenheem. De straat en het voetpad voor het Molenheem krijgt een stelling en een bouwruimte. We zullen de thuisrij van de heirweg via onze garage in de Izegemsestraat laten vertrekken. Hou er rekening mee dat de kinderen die naar school komen via de overkant van de straat moeten wandelen. Oversteken kan dan veilig op het zebrapad voor de parking. Maak hen hierop attent.

Zondag is er instapviering voor de eerste communicantjes. Om 9u in onze kerk mogen ze starten met hun communieverhaal. Iedereen welkom!

De tickets voor de fuif van de ouderraad zijn nog steeds te verkrijgen. Je steunt de ouderraad en de kinderen van onze school. Dank om aanwezig te zijn en de beentjes los te gooien.

Voor straks een fijn weekend en tot maandag.

Directeur Jo

--------------------------------------------------------------------------------