Nieuwsbrief 02/04 TRANSLATE

Google translate 

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

 

Beste ouders

Op deze Goede Vrijdag start ook voor de kleuters de paasvakantie.

Het was een vreemde week... Precies of onze school gehalveerd werd. Gelukkig trokken onze kleuters er zich niets van aan en waren ze blij met de grote speelplaats. Zoveel ruimte om te spelen konden we niet laten liggen. De speelweide werd intussen gemaaid en kan na de paasvakantie, opnieuw de nodige buitenruimte erbij creëren.

De kleuters genoten van de vele buitenactiviteiten deze week. De eerste echte lentedagen deden zichtbaar iedereen deugd.

De kinderen die gebruik maakten van de opvang vonden het ook tof om eens in een kleine groep aan de slag te gaan. Enkelen maakten gebruik van ‘den ateljee’ om een eigen alarmsysteem in elkaar te steken. Ook ‘#terras’ stond heel de week open te blinken in het zonnetje. Een wandeling naar de Warande werd gesmaakt. Wat is het daar mooi en fijn vertoeven. Het doet de kinderen nu al uitkijken naar de speelpleinwerking in de zomer.

In de kerk kan iedereen deze namiddag terecht voor een multimediale Goede Vrijdagbezinning en de Paaswake wordt gestreamd vanuit onze eigen Sint-Godelievekerk.

Geniet in familiale kring van deze Paasvakantie en graag tot maandag 19 april. We gaan er van uit dat we op volle sterkte terug kunnen starten. We kijken er nu al naar uit!

Hou het gezond, hou nog even vol en vrolijk Pasen aan iedereen.
Directeur Jo