Nieuwsbrief 08/01 Translate

Google translate  

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

- This tool can also be useful for parent / teacher communication.
- Cet outil peut également être utile pour la communication parent / enseignant.

Beste ouders

De eerste sneeuw kwam samen met de bel van 10u10 gisteren. Ik wou dat jullie onze kinderen bezig zagen. Mondjes open om vlokken in te laten dwarrelen, klein beetje op de picknicktafel samenvegen om een bal te maken, de verwondering van onze Dama die voor het eerst sneeuw ziet... Heerlijk.

Maandag kwam ook de leerlingenraad samen. Ik denk dat Heule later toch een minister zal leveren als ik hun argumentering nu al hoor. Onze kinderen hebben echt goede ideetjes en dragen hun steentje bij tot een warme school. Ze spraken over het steunen van goede doelen, over groen op school, over duurzaamheid en ook over de verkeersveiligheid rondom de school.

Dat laatste moeten we echt wel extra ter harte nemen. Het wordt weer steeds drukker in de Watermolenwal. Bij regenweer zien we plots weer zoveel kinderen afgezet worden voor de poort. Dank aan iedereen die hier een extra inspanning doet.
Kinderen kunnen mee met de thuisrij of je kan gebruik maken van de parking of de kinderen iets verder laten uitstappen. Rij a.u.b. de Watermolenwal niet binnen net vóór en net ná school. Duizend maal dank!

Het #terras is volledig klaar om in gebruik genomen te worden. Helaas zijn de weergoden ons niet goed gezind. We hopen snel beelden te tonen van de activiteiten op ons #terras. Vraag er zeker al naar bij de kinderen, ze zijn op de hoogte.

Voor alle weetjes, alle data, alle informatie...
Eén adres: www.heule-watermolen.be

Hou het nog even vol, het einde van de virusproblemen lijkt in zicht. Wat kijken we er naar uit om jullie (ouders en grootouders) opnieuw te verwelkomen in de school.

Directeur Jo

COVID-nieuws

Ook hier konden we het virus niet buitenhouden. Na een positieve test besliste de CLB-arts dat de kleuters uit K1A en K1B in quarantaine gaan. Ook hun directe juffen werden in quarantaine geplaatst. De mensen van het CLB namen in de loop van deze namiddag met alle ouders contact op. De regie van de te volgen maatregelen ligt in hun handen. Ze werken volgens de procedures van de Vlaamse Overheid.

We blijven inzetten op alle mogelijke veiligheidsmaatregelen, en proberen de risico’s tot het minimum te beperken.

Dank om alle maatregelen blijvend op te volgen.
We hopen op dinsdag 26 januari opnieuw voltallig te zijn.

Directeur Jo