Apérobox

Apérobox

Beste ouders,

De ouderraad zit niet stil! Op zaterdag 6 februari 2021 zorgen wij voor een beetje extra sfeer en vertier in deze vreemde tijden.
We bieden je op deze dag namelijk 2 zaken aan; een gratis online familiequiz voor jong en oud en bijhorende hapjes in de vorm van een apérobox. We bieden dit volledig los van elkaar aan, maar de combinatie maakt het misschien nog extra leuk! 

Kan jij ook zo genieten van samen klinken en iets lekkers eten? Dan is onze apérobox echt iets voor jou! Coffee en concept store “Malmo” uit Kortrijk stelt, voor 13€ per persoon, speciaal voor ons hun heerlijke apérobox samen vol lekkers; verschillende kazen, assortiment dips, vleesjes (of aangepaste vegetarische versie), zoute koekjes, olijven, zongedroogde tomaten, fruit, groenten,... Het spreekt voor zich dat deze apérobox ideaal te verorberen valt tijdens het spelen van onze quiz. Maar het kan uiteraard ook zonder die competitie. Onze apérobox zorgt sowieso voor een gezellig aperitiefmoment met jouw gezin en je steunt er ons financieel mee. De opbrengst gaat immers naar extra middelen voor onze kinderen. Samen met onze Trooper-actie sparen we voor extra sets “Lego WeDo” voor in ‘den ateljee’.
Bestellen kan tot 29/1 rechtstreeks via dit formulier.

Wij zorgen voor de hapjes, jullie voor de bubbels?


  • Apérobox