Nieuwsbrief 24/09 TRANSLATE

Google translate 

How do I translate the newsletter? Watch this video.

* Comment traduire la lettre avec les nouvelles de l'école? Regarde cette video.

Een nieuwsbrief gemist?
Alle nieuwsbrieven zijn terug te vinden onder: "ouders - nieuwsbrieven".

_____________________________________________________

Beste ouders en kinderen

Wat een fijne week van de mobiliteit. De kleuters en de kinderen uit de lagere afdeling werden deze week ondergedompeld in het verkeer in de schoolomgeving. Zij weten hoe het moet. Nu vragen ze ook aan de ouders, grootouders en vrienden om mee te werken aan een veilige schoolomgeving. Graag traag in de Izegemsestraat, hou onze Watermolenwal zoveel mogelijk verkeersvrij net voor en net na de schooluren, laat je zien in het verkeer, investeer in een goede fietshelm,... Zoveel zaken waar we samen werk van kunnen maken, met één doel: een veilige schoolbuurt voor alle kinderen.

Volgende week starten we met een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. De kinderen hebben dus een extra dagje verlof. We kunnen geen opvang voorzien. Dinsdag vliegen we er dan opnieuw met volle goesting in.

De speelweide is gemaaid, het weer blijft voorlopig heerlijk nazomeren en de buitenklassen draaien op volle toeren. Laat ons duimen dat dit nog even zo verder kan.

Volgende week oefenen onze tweedeklassers volop voor de Eerste Communie van zaterdag 2 oktober. We wensen hen nu al een mooie dag toe.

De naschoolse sport is goed van start gegaan. Je kon tijdens de eerste lessen merken dat veel kinderen hier ongelooflijk van genieten. Wij zijn als school fan van sporten en bewegen. Juf Marijke en juf Corina zetten week na week hun beste beentje voor om dit actief te organiseren. Bekijk zeker op de website eens de toffe sportactiviteiten.

Wie kinderen deze week kwam halen merkte waarschijnlijk bedrijvigheid bij het Huizeke in de straat naast de kerk. Volgende week kunnen we heel wat meer vertellen over wat we daar gaan doen. Het wordt een super toffe extra ruimte voor onze kinderen. Benieuwd?

Noteer nu ook al 23 oktober met stip in jullie agenda. De spookjesjacht waar onze ouderraad aan meewerkt belooft een fantastische activiteit te worden.

Voor iedereen een fijn weekend en waarom geen uitbreiding geven thuis aan de fluofuif van deze middag? Geniet er alvast van!

Directeur Jo